NU JÄVLAR!!!

Grattis malin min kusin<3 Från och med idag fram till 24/2 kommer jag gå in i diet. Följande lyder: Frukost: Havregryn/quinoa gröt med mjölk. (Gul mjölk). Protein, omega3, silica. Mellanmål: Protein+frukt. Lunch: Någon form av kött eller annan protein källa samt kolhydrater, dock långsamma. Mellanmål: Cellsius+Frukt. Kvällsmat: Protein, Magnesium och Zink kapslar.(Tar kapslarna på kvällen för en bättre sömn). Under tränings passet blir det aminsyror. Hur träningen kommer att ligga under som närmaste fyra veckorna kan jag inte svara på då jag är försyld och har ont i halsen. Jag ska försöka ge mig på promenader iallafall på 60 min om dagen men i ett väldigt lugnt tempo. Att alltid tänka på är ju att absolut INTE träna med minsta ont i halsen eller feber. Man ska heller inte träna om man ont i huvudet eller magen eller kraftig hosta och snuva. Det är fullkommligt FARLIGT att träna när man är sjuk. oftast när man är sjuk är det ju för att kroppen säger ifrån och för att man behöver vila. Jag kan ju säga som så att nu när jag är sjuk på de viset att jag har både ont i halsen och en känsla av feber de är nog första gången sen i, ja jag vet inte vad. Jo visst har jag kanske inte varit helt kry helatiden men då har de ju handlat om migrän eller liknande inte hals ont och att jag varit hes. Jag tänkte de att imorgon när jag vaknar då ska jag mäta mig och sedan lägga de här på bloggen, vågen skiter jag faktiskt i för muskler väger mer än fett men nu när jag är sjuk så kan jag ju inte direkt gå på vad vågen visar kan ju lika gärna vara muskelmassa som minskar :-/ Jag hoppas verkligen att jag kommer att bli frisk snart. Därför jag kommer att mäta imorgon är för att det är dom "rätta" måtten då efetrsom att jag ätit enmassa nu. Dagen: Ja den har varit bra bortsett ifrån att jag inte tränat för att jag är sjuk. Jag har varit hos Sara när hon va på jobbet rastlös som stryk var jag så jag plockade iordning lite hos henne så gott jag orkade. Sen kom hon hem och då gick vi till affären och köpte Daimglass, 2 strutar ocg en "glasslåda"+ en mjölk, strutarna åt vi på vägen hem och de annadra hade vi på pannkakorna som vi hjälptes åt att steka. Sara hämtade Edwin på dagis och vi åt runt 17.30. Kan verkligen rekommendera att ha Daimglass på era pannkakor, jag vet inte nyttigt men det skiter jag i när jag är en sjukling som tycker synd om mig själv. ;-) Men nu är jag hemma iallafall och sitter och små tittar på svenskars hemliga liv och har ätit upp min "gamla" pizza sen i förrgår. nu ska jag fortsätta att glötta på datorn innan jag ska göra mig redo för bingen :-) höres!

Home @sara

Nu ligger jag i Saras säng och har lite små "ont" i halsen. Jag är förhoppningsvis ledig imorgon. Jag ska säga nej när dom ringer om dom gör de eftersom jag inte känner mig helt 100 idag så får bli lugnt för mig imorgon. Idag vart det ingen träning DRYGT men ändå skönt och ta de lugnt men imorgon kommer de bli promenad i allafall en timme varje dag på gymmet om jag är sjuk. En promenad i lungt tempo skadar inte om man är krasslig men ett riktigt gympass de är ju kanske inte att rekomendera. Tidigare idag innan jobbet så träffade jag Angelica och Lisa, även lilla underbara Jessica va hemma så vi drack kaffe och åt nudlar efter de och sen vart de en kopp till och sedan begav jag mig till jobbet. Nu tänkte jag ligga i sängen och kolla mobilen lite innan jag ska sova :-) GODNATT!


Hmm

Då var det måndag natt då. Jag ska sova nu men innan de så känner jag att jag vill skriva hur jag planerat dagen för imorgon.

09.00 gå upp som absolut senast.
Äta frukost vilket kommer bestå av havre/quinoa gröt, vitaminer och lite varmt vatten med eventuellt citron i.
Morgondagens träning kommer se ut som så: hamstrings, fram/ut/in sida lår, korsrygg och magträning. Jag kommer fokusera på sidorna. Sist men inte minst blir de förhoppningsvis 45min kondition utöver den vanliga vardags motionen :-) jag ska försöka att iallafall "blogga" en gång om dagen så jag har som typ en "dagbok" e ju skit kul att gå tillbaka och se hur man gjorde och vad man gjorde :-) På måndag väntar kostrådgivningen på gymmet och ska bli spännande och se om jag hållt de jag sagt till mig själv när jag fyller år :-) aja ska sova nu :-) Godnatt!


Home @sara

Nu har jag precis Vaknat och pratat med Angelica som har varit på kryssning med lisa och Emmelie :-)
Jag och Sara var på Bells och tog några kalla :-) nu har vi precis vaknat och ska dricka lite kaffe :-) träning lite senare för min del :-)


E trött på att vänta ;-) nä då men fan bör...

E trött på att vänta ;-) nä då men fan börjar bli Pisa nödig :-/ måste nog fan ringa och höra när han kommer!


RSS 2.0