GAAAAAAAAAAH !!

Faan vad de känns illa nu ? Vart faan ska hon flytta ? Till stan ? Asso va faan bryr jag mig för ? Skitsamma om dom ska på semester i morgon !! Jag vill inte bry mig men tackar fan för att jag gör de ändå ! Jag håller på att bli galen eller att gå under skulle kunna ta dö på nån så arg är jag nu ! Eller jag är så jävla frustrerad över en massa jävla grejer som jag inte kan sätta ord på för att då dkulle de väl bli en hel jävla bok !! Tror inte att nån skulle orka läsa om de va så att jag skulle skriva ner exakt vad de är jag känner ! Jag är så jävla arg och besviken , men en sak är säker och de är att jag inte är nån sävla snorunge längre som inte vågar säga vad jag tycker eller stå för vem jag är ! Tänker fan aldrig mer ta skit ! Men jag fattar inte va faan jag lägger ner energi på han för ? Va faan glömmer jag inte bara och går vidare för ? ! Jag har ju alltid gjort de förut !!!!!!!!! ORKAR INTE !! Ska aldrig m er kolla eller ha nånting med dom att göra jag skiter i de här med dom nu dom kan få leva sitt lilla sagoliv tillsammans med tattueringar och kärlekssemestrar nu pallar faan inte engaera mig mer nu har ett eget liv att ta vara på och inte på en massa annant de ändå inte kommer att bli nått av mer än att jag sitter och plågar mig själv till sömms varje natt för att jag förbannar mig själv med att kolla på dom där fucking bloggarna och FB varända jävla kväll/dag men nu är de slut på de innan jag blir sjuk i huvet av de ! En till sak som är säker de är att mina vänner som är mina vänner vet de och andra behöver jag inte ha och dom kan dra åt helvete ! Fuck of era andra idioter ! Något fucking andra handsval tänker jag faan inte va och de kanske ni (DU) skulle tänkt på lite tidigare. Snart flyttar jag men inte alla är välkommna så ge faan i att änns försöka eller tänka tanken att sätta en jävla fot hos mig mer för att jag vill alrdig mer se er , era falska jävla arslen ! Jag tänker inte passa när du har lust längre min tid är dyrbar och tänker inte spendera den på skit mer ! Ha ett bra liv eller ha ångest över att du precis har misst en vänskap, jag kommer att ha ett jävla bra liv och de kan jag lova ! Puss på er mina riktiga vänner som vet att och har samma vetande som mig att såna som du och jag /riktiga vänner) inte växer på träd ! Älskar er !

HAHAHA !!

Jag har en hemlighet som ingen annan vet !! Eller jo 2 vet hahaha men inte allt kanske :P Jajaj nu vet jag vad jag vill bli i allafall !! *PERSONLIGTRÄNARE !!!!!!!

FAAAAAAN VAAAAAAAD FÖRBANNAD JAG BLIR !!!!!!!!!

DE DÄR JÄVLA FITT INLÄGGET SOM JAG SATT OCH SKREV PÅ I FAAN EN HALVTIMME FÖRSVANN FAST JAG KOPIERADE DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tjena på er !

<a href="http://www.hittabloggen.se/"><img src="http://www.hittabloggen.se/analytic/register/bid/4496" /></a>


KOLLA !!

FAAAN VAD ÄCKLIGT !?!
 


Tja :)

Hej på er ! Nu har jag tränat . Faaan vad skönt de va :D Men faan vad jag ogillar bussarna ! Men de är bara att hoppas på att de kommer att bli bättre sen känns så ! De vart inte så mycket träning i dag men en halv timme kondition i allafall och 12x3 armar viserligen är de bra men jag gillar inte att köra så där halv dant , jag vill lixo0m köra förjävla kört så att jag verkligen är slut när jag kommer hem. Men i morgon när jag har varit i skolan så ska jag köra ett riktigt jävla pass ;D Men men du ska jag väl ta mig en kopp kaffe till och sen duscha sedan gå och lägga mig. Men har ni tur så hörs vi efter :D ! De vart inge kaffe HAHAH (:


Hmm ,

Jag fattar inte varför man inte kan se vilka som besökt m in sida, är de någon som vet de ? Vad jag har hittat så är du ju bara statestik men inte vilka. Jag ska åka och träna sen och hoppas att Angelica kommer med :D Idag blir de att satsa på armar och mage i think eller jag kanske kommer att köra ett redigt ben pass eller nått med får se. Just nu är jag väldigt peppad på att komma i väg men jag vill att min mobil ska bli laddad först så att jag kan lyssna på musik annars typ suger de ju eller  nää men de är faan så mycket bättre med de man får nån annan typ av energi och man blir taggad på ett annat sett men DUNK musik :D Jaja men nu ska jag väl kolla vidare på datorn och sen dra i väg på min träning ska kolla buss oxå innan :D


Rättegången

Sitter nu fortfarande och läser om rättegången mot Mats Alm på www.aftonbladet.se faan vet inte vad jag ska tro jag tror att han är skylidig men jag vill veta vad som hände henne hur hon dog. Jaja ska fortsätta att läsa snart. Faan de intresserar mig att läsa sånt här men de är ju själv klart inte kul att de händer. Jag vill bli advokat och jag vet att jag skulle vara en bra också jag skulle ju inte ge mig i första taget i allafall de är ju helt klart. Jag har ju mina små tankar om tillexempel dubbelmorden som va i Växjö för nån dag sen, jag tycker att de på minner lite mycket om Lisbett Zallander eller hur de nu stavas men i allafall i män som hatar kvinnor. Visst skilnader finns Lisbette mördade ju inte sina offer de va de ju andra som gjorde men hon gjorde ju andra saker som stämmer in rätt bra tillexempel så sa hon inte ett skit till polisen i förhören försen de va dax för rättegång och samma med den 34åringa kvinna som nu sitter förmodligen häktad hon har ju inte heller sakt nått hitentills men vi får se hur de går, klart är ju de att en människa som dödar en annan kan ju inte må bra eller så måste den personen vara väldigt sjuk. En sak till föresten, jag håller ju på att sluta röka och tänker ta en sak i teget så jag har inte försökt att lägga av med kaffet men kan kommer lägga ner de ändå för att jag tror inte att jag tycker om de längre HAHAHA ;D Hörs sen ! 


blogga från mobilen ;)

I

????

De är stora frågetecken nu om hur de kommer att se ut för mig och boende. Jag undrar jag om jag kommer att kunna ha råd att betala skolan och även ha en lägenhet att betala hyra på i Örebro ? Jag hoppas de ! Hur faan ska jag annars junna göra ? Och i morgon då ? Kommer jag att kunna åka till skolan då ? Jag har ju7 inte att jävla öre ? Bussen  kostar ju minst 70 spänn hem. Visst de kanske inte låter mycket men när man inte har en ändå krona så är de de ! De fanns en dusch i allafall vilket är ett stort PLUS men att de bara va en kyl med ett minimalt frysfack vart ju ännu ett probelm, ååååh jag orkar inte faan de känns som att jag skiter i de här snart. Nej då de gör jag inte men faan att de ska va såna jävla  frågetecken helatiden. Jaja nu ska jag snart äta, korvstroganoff blire med ris själv klart vegetarisk, men innan de ska jag kolla www.aftonbladet.se håller ju på att kolla på rättegången mot Mats Alm. Skriver mer sen !

Lägenhets visning nu !

Just nu sitter jag och dricker mitt te Friggs pepparmyt är de :) Jaja hörs sen ska dra nu !

God morgon !

Hej då har man nyss vaknat ! Håller på och plockar lite här hemma och ska vid 11.00 på en lägenhets visning :D Jag hoppas verkligen att den är fin och att de finns en DUSCH ! jag undrar om jag kanks eska gå ut och ta nåtgt att åta , jag är inte hungrig med faan behöver ju få nått i magen så mitt de här lilla små illamåendet försvinner. Jag måste köpa en till tvättkorg eller börja tvätta lite oftare, men jag tror att om det skulle vara så att jag skaulle skita i att köpa en ny eller en till tvätt korg då skulleju tvätta vara de ända jag gjorde om dagarna. Jaja men nu ska jag väl sätta på mig en tröja och fortsätta med att städa inge kul men jag måste. Hörs sen :)

God natt !

Så nu ska jag sova :) har nu hittat en design som jag förmodligen kommer att ha ett tag :) Den kanske inte är helt egen men den är fin hoppas att ni med tycker de :) Jaja men nu är jag trött som faan och mkåste tamig en liten lur för att orka med morgon dagen med allt vad den har att erbjuda :) Nattinatti på er <3 

Kollar bloggdesign :D

Just nu sitter jag och letar bloggdesign (gratis) i allafall tillvidare , jag menar de kan ju vara så att de finns nån fin så varför inte ?:) Jaja börjar bli väldigt trött nu men ska väl försöka att fixa klart de här först innan jag sover :) Ja undrar ja hur lägenheten kommer att vara om den kommer att vara nått för mig ? HOPPAS :D ska ju kolla på den som vi är osäkra på om de finns en dusch i och vi ska ju även kolla om de finns kyl och frys . För att jag menar jag kan ju faan inte bo utan de , de känns ju lite konstigt ! Jaja men nu ska jag kolla om de laddat klart . Som sakt min dator/internet är ju väldigt SEGT om man säger så. Hörs snart HEJ ! 


Hmm sluta röka !

Ja nu gäller de ! Jag ska sluta röka och de är nu ! Faan jag pallar inte att vara en illa lucktande rökare ! Angelica skulle med försöka sluta så jag hoppas att vi båda lyckas. Jaja men nu ska jag äta eller nått hmm är inte jätte hungrig men behöver ha nått känner jag. föresten om de är någon som vet hur man ska designa bloggen så den bli fin så säg gärna till ! Jaja skriver mer sen Kraaam !


Förflyttat inlägg

Hej !  Publicerat torsdag 25 februari 2010 16:00

Nu sitter man hos Angelica efter en hård natt och kväll Men de va kul ändå och jag känne mig kär hmm ? Konstigt.


Förflyttat inlägg

20  Publicerat lördag 27 februari 2010 19:39

Asså allt känns så skummt , de känns inte rätt. Men hur kommer de att sluta ?Kanske som jag vill och kanske inte som jag vill, men jag vet vad jag vill ! De känns så vackert men de är fult jag lyssnar på när d u lova men jag vet att du inte kommer att hålla de och jag vet att du vet att du kommer att såra mig. Vad är de som får mig att vara kvar i nått som jag borde ha lämnat ? Jag ställer frågor till mig själv som är omöjliaga för mig att svara på men jag vet hur jag ska göra för att finna de jag vill eller tror jag bara att jag vet ? Vad vet jag igentligen ? Vet jag nått ? Eller vet jag för mycket ? Mer än vad du vet ? Eller så vet du att jag vet men vill inte att jag ska veta, för att du kanske inte kan skilja på vart du vill att jag ska vara eller om jag bara ska vara där jag är. Du kanske inte kan skilja på känslorna eller så vet du vad du vill. De känns olustigt men de kanske är de de ska ? Jag vet inte mer än vad jag vet men de kan ju lika gärna vara nått jag tror eller känner, jag vet inte.


Förflyttat inlägg

Då flyttar man snart då förmodligen 1 maj !  Publicerat torsdag 18 mars 2010 17:30
Jaja snartr flyttar man Är inte riktigt säkert vart men blir de nära stan i allafall :D Jaja fortsätter skriva sen då, PussPuss :D:D

Förflyttat inlägg

Nu har jag inte bloggat på ett tag !  Publicerat torsdag 01 april 2010 20:03

Jaja nu va man här igen och ska skriva . i dag har jag tränat som bara faan och lika så i går och i tisdags. i morgon blire RÖÖÖÖÖÖÖVEN ! Jaja men nu är de ju bara att sattsa på badsesongen jaa eller nått fitt ska jag bli i allafall. Mår ? Joo då det funkar men de skulle ju kunna vara snäppet bättre ! Vette faan vad man ska göra mer i dag ? Kanske festa .. ÖÖÖÖÖh nej skulle inte tro de. Träna i morgon och då funkar de ju inte att vara bakis som ett svin,. Jja men nu ska jag spela chicagoooooo :D:D:D / Pusss


Förflyttat inlägg

gris och glad påst en dag försent  Publicerat söndag 04 april 2010 15:41

Hmm , Du är mitt allt och jag saknar dig ! jag är inte över dig än. Shit denna helg är som ett bortblåst moln jaa undrar vart faan den har tagit vägen skit känner mig som en skicka i en hö stack. Jag är så jävla vilsen . Jag har fövirrat bort mig i nån stor mörk skog eller nått jag vet inte men jag vet att de är fel som de nu men jag kan inte svara på om de alltid kommer att vara så här . Jag ska köpa nya solglasögon för att jag behöver gömma mig i nått när jag går och jag vill inte att nån ska se hur jag mår. try to sleeping whit a broken heart.


Förflyttat inlägg

Japp,  Publicerat måndag 15 februari 2010 21:35

Våra hjärtan ser alla likadana ut men mitt är brustet men ser ändå lika dant ut som diitt. Ja fick en plats på jorden en plats som är min en plats som inte får bli någon annans en plats som kommer att förbi min. Ja har mnga gånger tänkt på att välja bort den men ångrat mig, min plats är min och ingen annans. Jag ler när jag tänker på vad som fanns men jag gråter när jag ser hur de nu ser ut, du finns i mitt huvet men inte i verklighet. Jag saknar att få älska dig jag saknar att ha dig här. Jag skriver för att bearbeta de som inte finns men som fanns, jag vill vända min blick jag vill vända mig om och bara gå men de är svårt att lämna nått som inte finns men som fanns. Vad kan man göra när allt är slut om inte att glömma ? Vilka vägar finns de att gå när ingen väg leder till ditt hjärta men fanns den skulle jag välja den då ? Jag är vilsen men letar och hoppas på att finns en stig ut som kan visa mig livet och ett ögonblick som alla vill se, jag vill finna lyckan som ger mig allt och visar mig livet. Du finns i mina tankar men jag vill att du ska finnas för mig, jag önskar att de såg annorlunda ut och att de som hänt inte va på riktigt. Om de vorre en mardröm skulle jag aldrig sova igen. Om jag inte är på jorden så snälla ta ner mig för att jag vill ju vara med dig, jag vill hitta en styrka som ingen annan har jag vill finns en kärlek men slippa alla krav. Hur ska man göra när den man älskar försvinner och hittar någon som låter bättre ? Är hon bättre eller låter de bara så ? Va va jag ? Va jag något eller bara ett objekt, men vart leder kärlek utan krav ? Jag älskar att få synas med dig du är de jag behöver min lycka är hos dig men du gömmer den för mig. Du är men någon annan och de svider du älskar inte mig och de gör ont. Jag vill finna dig och leva utan att känna min plats håller på att väljas bort ? Finnd de någon mening att hoppas när det jag hoppas på ändå är förjäves ? Att leva i en tomhet är svårt för vad ska jag fylla den med ? Vill inte fylla den mer med de som gör ont men saker som fått mig att ändå vara själv. Jag lever i en ensamhet men jag är inte själv men det är så det känns, för att var finns du ? Vad väntar jag på om inte på dig. Men vad finns de hos dig att vänta på ? Jag tänker på saker som jag inte vill tänka men vem kan få min på andra tankar när de ser ut som de gör, När livet svider ? När jag vaknar vill jag att dagen ska va en annan och att du jag ligga breve och att allt bara ska ha varit en dröm, men verlkigheten är inte en dröm den är sann. Jag viskar för mig själv att nu är de slut men jag vill att de ska se ut som förut.


Förflyttat inlägg

Frågetecken  Publicerat tisdag 16 februari 2010 20:42

Hur kan jag låtit mig själv falla så djupt ? Varför värdesätter jag mig inte mer för. Jag har mycket jag vill få sakt men inte mycket säger jag han fick mig att rasa när jag va som starkast jag hade byggt upp en mur som skulle skydda mig från att bli sårad den va av sten man alla byggstenar va inte på rätt plats för att du fick den att rasa. Jag ber för att de som händer inte ska vara på riktigt men mina böner hjälper inte dom får mig bara att släppa allt och inte våga tro igen. Du fanns för mig men inte när jag behövde de som mest. Jag skrämmde bort dig och du mig men jag vill inte förlora dig. Vill inte förlora mot kärleken men hur ska man spela för att vinna ? Finns de spelregler ? Vart är dom i såfall och hur ska jag följa dom för att inte förlora. De finns så mycket vackert på jorden men mina ögon har fått sett sitt, Jag dras till de onda de elaka de som svider men varför ? Finns de en menning med de ? Kan man leva så finns de en menning med de ? Varför fick jag en plats om jag inte kan få vara lycklig och få vara med den jag älskar. Finns de nån kärlek för mig, jag fattar ingenting varför jag är där jag är de ändå jag fattar är att du inte finns hos mig längre även om jag vill. Jag säger elaka saker för att de är lättare att hata än att älska jag gör som jag gör för att jag vill glömma hur smärta känns.


Förflyttat inlägg

Plugg !  Publicerat torsdag 18 februari 2010 13:47

Hej nu sitter jag och åtminstonde försöker att plugga men det blir inte så mycket gjort lite matte bara. Men men ska hem snart och ut med min lilla hund Jaja men vi hörs sen måste komme igång lite till nu ! Kysss !


Förflyttat inlägg

Hej :)  Publicerat lördag 20 februari 2010 20:22

Då sitter man här hemma Amanda ducshar och jag ska väl med göra de :P Men egetr de blir de att dricka lite igen då Hmm 2 dagar i rad kansk inte de bästa men de händer ju inte så ofta så :P Jaja men nu tror jag nog att jag ska blanda mig en liten grogg kanske och ta mig en god menthol ciggarett kanske ? Jaja men vi hörs och kanske ses sen för att man vet aldrig vart man hamnar om man festar med mig HAHAHAH !! kyyyyyyyyyyyss


Förflyttat inlägg

Ny mobil snart :)  Publicerat måndag 22 februari 2010 23:06

Du ska man köpa en ny mobil snart igen då Men men inte förssen om typ en vecka eller nått den har ju inte kommit ut på marknaden än , men snart så om det inte bli den blir de en Satio Jaja men faan inte dag har jag pluggat en massa matte och sen varit hos mormor och planerat min födelsedag, släckten kommer ju och firar mig på fredag och mormor och morfar och pappa kommer på onsdag Sen senare på kvället eller ja eftermiddagen kommer ju Lisa och Angelica sen ska vi dra till systemet och handla lite gooooood dricka senare blir de vidare efter lite förfestande så ska vi till Strömpis för modligen Jaja men jag hoppas att de kommer att bli hur kul som hellst men hoppas man inte på så mycket eller förväntar man sig inte så mycket så kanske de blir roligare så ska väl inte ha så stora förväntningar för att slippa bli besviken :P Jaja men va har man gjort mer i dag då ? Joo jag skulle ju igentligen till skolan men de blev inställt eftersom att vädret är som de är och de va ju skit tråkigt tycker jag eftersom att jag hade verkligen sätt fram emot att komma dit och träffa alla som de igentligen va planerat. Hmm asso jag har en massa funderingar i huvet men vet inte riktigt om jag vill skriva om dom här. Jag ska i allafall upp tidigt i morgon och gå till läkaren :/ Men det är LUUUUUUUUUUUGNT :D Jaja men nu ska jag försöka att sova lite ska lixom vara där 08.15 :S så lär ju gå och lura lite nu :D Men men vi höres i morgon så kanske jag kan berätta om de va något allvarligt fel på mig med ;) PussPusss hörs i morgon god natt ! =)


Förflyttat inlägg

Fortfarande i Mjölby !  Publicerat lördag 13 februari 2010 19:34
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Fortfarande i Mjölby !

Då sittter man i Sofias soffa kvar här i Mjölby :P Vi har haft de riktigt trevligt   I går åt vi enmassa tacos och mös sedan kom hennes på kompisar så satt vi och drack en dutt kul hade vi Så nu ser jag fram emot kvällen som kommer , Sofia ska fixa mig så ska vi ta en massa bilder sen låter som värsta fjortis grejen men de är kul Hmm jag är nog lite små hungrig tror jag så undra om man ska ta nått att äta innan kanske ?


Förflyttat inlägg

Alla hjärtans dag  Publicerat söndag 14 februari 2010 11:19
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Alla hjärtans dag

Hej i dag är man kvar hos Sofia då men ska hem sen I natt vart man störd av att telefonen ringde som faan och de va en FULL Mattias som ringde haha Jaja men sågd gjorde vi inte . Men men i dag ska jag hem så får se vad man ska göra när man kommer hem då ?! Ska i allafall hämta min lilla vovve faan vad jag saknar henne min lilla puppa Jaja men  nu ska sofa sola så vi ska till Lyndbybadet Jajaj men vi höres sen när jag sitter på tåget eller nått :P piz


Förflyttat inlägg

EFTERLYSNING !:)  Publicerat söndag 14 februari 2010 18:33
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., EFTERLYSNING !:)

Hej jag kom precis hem från Mjölby har ju vart hemma hos Sofia och när jag kommer hem står de en jätte fin grej utanför min dörr men inget kort Hmmm !? Ja undrar vem som ställt den där ! Faan vad nyfiken jag är har frågat några stycket men de finns någon kvar fast som jag inte tror att de är. Men va faan vad nyfiken jag är de är faan första gången jag får någonting sånt såå faan vad gulligt vem de än är i från Ja kom lixom upp för trappen och så stod den bara där utanför dörren och väntade på att jag skulle hitta den haha faan va fin den va och va chockad jag blev men kul som faan med en liten överraskning på alla hjärtans dag så där <3 Måste faan ta reda på vem de kan vara så är de någon som vet var vänlig och säg de för att jag är jätte nyfiken Haha konstigt att de inte va ett kort eller nått med där man i allafall kunde att läst vem den va i från men de är väl någon som inte vill att jag ska veta hahaha Kanske har en hämlig beundrare eller nått ? Vem vet ?! Hhah jaja men hopas att jag får veta snart och jag lovar att skriva på en gång då <3


Förflyttat inlägg

Varmakoppen !  Publicerat söndag 14 februari 2010 22:38
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Varmakoppen !

Hej jag tror att jag har blivit varmakoppen/Sopp tokig nu men de kan ju vara för att de är så kyligt ute me Jag har hämtat min lilla Liva nu jag har saknat henne som faan och jag tror att hon saknat mig med Jag har ännu inte fått veta vem de va som ställde den finna presenten utenför min dörr hmm ? Asso jag vet ju vem jag vill att de ska var med de tror jag ju knappast men men va faan det kommer väl fram så småning om eller inte HAHAH . Är ganska trött nu så jag hoppas på att få gå och sova snart och mysa med min lilla voffsing Saknat henne jätte mycket så de är jätte skönt att hon äntligen är hemma nu Men jag glömde att ge pappa dom där fläsksvålarna som jag köpte med för en tia i Mjölby på Netto som vi inte har här i Örebro. Men men nu ska jag sova och jag hoppas att i mprgon när jag uppdaterar så vet jag vem de va som ställt den finna vasen utanför min dörr God natt sov så gott !


Förflyttat inlägg

Hmm ,  Publicerat måndag 15 februari 2010 13:07
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Hmm ,

Nu sitter man här och bara väntar på att klockan ska ticka fortare. Faaan vissa saker är så jobbigt men de finns inget man kan göra än att låta de va och hoppas att de kommer att lösa sig även om jag inte tror att de kommer att bli som jag vill. Känner inte för att vara nått jävla andrahandsval vill vara nummer 1, vilket känns helt omöjligt nu. Jag fattar inte hur de kunde sluta så här och hur X tänkte ? De finns så mycket saker jag skulle behöva få ett svar på men som föralltid bara kommer att vara en gåta. Men en sak ja bestämt mig för de är att aldrig ta mer skit och att aldrig låta någon ta mig förgivet igen, jag är jag och jag har oxå kännslor som man inte ska leka me. Ja kan inte fatta hur en annan människa kan låta mig själv gå så långt ner att man gör en annan människa illa. Va gjorde jag för fel ? Gjorde jag nått fel eller är de bara så de känns ? Varför va jag tvungen att bli kär och börja älska någon som inte gör desamma tillbaka ? Men det kanske helt enkelt är så att jag faller för den där jakten efter att få finna nått men utan att veta om jag kommer de eller inte. Ja undrar om jag kommer att hitta dig nån dag ? Men en sak är säkert du kommer alltid att vara inom mig och finnas i mina tankar och minnena kommer inte att raderas vad som än händer och de är dom som ger mig nått typ av hopp på att vi kanske kommer att finna varandra igen. De är då hemskt att de finns kärlek som inte alltid är glad. Men vem vet gud kanske sände mig som ett prövobarn för att kunns testa människans gränser och se hur mycket man ska klara innan maninte orkar mer och bara vill ge upp. Visst dom dagarna har oxå funnits men då finns de ju andra än mig själv jag måste tänka på, för att även om HAN jag älskar inte älskar mig så finns ju familjen som älskar mig och som alltid kommer att vara kvar. Vare sig dom är i himlen eller på jorden. Men jag saknar kärleken asso inte den jag har nu för att den är inte glad. Jag saknar att ha någon som vill ha mig och älskar mig för den jag är. Det kännt som att jag aldrig kommer att komma över X. Kanske kommer jag inte de och kanske kommer jag de, ingen vet! Ibland önskar jag att jag va en sån som inte tänker allst och vem lämnade igentligen vem ? Finns de änns nån annledning at gå och tänka och hoppas när de ser ut som de gör. Vem vet de kanske är du som snart önskar att du inte kunde tänka och ångrar att de vart som de vart när du inser att de du hade aldrig kommer att bli ditt igen. Du har dig chans jag finns här om du vill men jag kommer inte att komma till dig. Mitt hjärta är brustet men det ser likadant ut som ditt. Mina känslor känns men dom syns inte, när jag är glad vill jag gråta om jag tänker på dig eller pratar med dig. Jag lever i nån värld av hopp och i en värld där jag alltid kommer att sakna dig.


Förflyttat inlägg

Som sakt !  Publicerat måndag 01 februari 2010 14:04
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Som sakt !

Joo nu är de ju så att de är träning på schemat och i morgon är de storstädning med mormor :P hon ska hjäloa mig att sortera bort en massa skit som hon sen kanske ska lämna till någon insamling :D Men i dag har hon precis varit här och vi har fikat lite hon hade bullar med sig Öbo har varit här med och kollar spisen Faan jag vill ha nytt alltihop faan de ser ju så tattigt ut. ! Men nu ska jag i allafall göra mig lite mat, linsgryta blire nyttigt när man är vegetarian mycket vitaminer och lite kolhydrater och fett . Nu jäklar blire att hålla hårt på dieten om jag ska komma i min klänning till födelsedagen och plus mycket träning ! Inge mer feströkning eller fest för min del nu på ett tag ! Jag saknar en viss person så sjukt mycket så jag håller på att dö ! Mwn jag hoppas att vi kommer att ses snart ! För att jag älskar honom så grymt jävla mycket även om det kanske inte är så bra mellan oss så är han mitt allt och jag vill inget hellrde än att de ska bli bra ! Ska jobba på de i allafall men det krävs ju en del men kämpar för de i allafall ! Jaja men nu ska jag värma på linsgrytan jag fick av mormor och sedan koka lite potatis och medan den kokar ska jag gå en sväng men min lilla Liva ! PusssPuss <3    (Denna bild kom fram när jag sökte på linsgryta med potatis hahahhaa kul efter som att Liva med är en rottis haha)


Förflyttat inlägg

13.02  Publicerat fredag 05 februari 2010 13:47

Hej nu sitter jag bara här och i princip väntar på att gå till bussen som går 13.02 , Jag har ett möte på stan som jag bara inte får missa ! STORT UTROPSTÄCKEN !! Sen efter de blir de nog träning eller de BLIR träning med andra ord Amanda ringde nyss och bad om ursäckt för den LILLA incedenssen som va för ett par dagar sedan. Uppskattar när människor ber om ursäckt tycker att de är starkt gjort att kunna stå för sina fel och misstag för att de gör vi alla kanske ionte jämt eller ofta med de händer och även fast att de inte är med någon mening Men vi bestämde i allafall att vi skulle ses sen och att hon skulle kolla om de va någon som kunnde gå till bolaget medan jag trimma kroppen HeHe ! Jaja men som sakt undra vad man ska göra medan man sitter och väntar på bussen ? Tänkte först diska men vart inte så eller jo lite men får väl se om de blir mer när jag kommer hem, de tror jag i allafall . Som de såg ut hemma oss mig nu innan jag och min underbara mormor tog tag i storstädningen så får de faan aldrig se ut igen ÄKLIGT ! Men de kan ju bli så i bland om de vart en massa andra saker man bara har varit tvungen att gör hahaa . Jaja Men nu ska jag iu allafall försöka att hänga upp tvätten och sen gå till bussen, men ha de bra så länge så hörs vi sen. PussssPusss <3


Förflyttat inlägg

Vin kväll SNESTRÄCK supa huvet av oss !!  Publicerat lördag 06 februari 2010 17:21
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Vin kväll SNESTRÄCK supa huvet av oss !!

Nu jävlar ska ni se, i dag blire ta me faan att dricka lite Ska nog "sitta" ett par skycken och trevligt :D:D Amanda är och fixar de nu och kommer förmodligen att komma vilken minut som hällst :P Jaja men  innan de blir de att duscha som jag nu har och Amanda kom precis efter att jag skrivit att hon skulle komma :P

Så nu har man tatt typ glas vin och sanart kommer Amanda tillbaka hon skulle göra en grej men den är tyvärr hemligstämplad !! Jaja men vi hörs sen PussPuss <3


Förflyttat inlägg

Ska hem snart !  Publicerat tisdag 09 februari 2010 22:06

Nu sitter jag hos Angelivca men ska hem snart bussen går om kanske 15 min Så de blir att traska till den Jaja men men vi höres :P PussPuss <3


Förflyttat inlägg

Mjölby/SOFIA JAAAAAA !!!  Publicerat fredag 12 februari 2010 17:23

DÅ sitter man på tåget då, kondoktören kom nyss och jag höll på att bli avslängd PINSAMT Haha trodde inte att jag hade pengar på mig vilket jag igentligen inte har för att dom ska jag ha när jag fyller :S Men men man måste ju betala för sig och eftersom att de inte gick men faktura så fick de bli så, visst de va bara 120 kr och så ska jag få mina hundra kr av Sofia när jag kommer fram som hon va skylldig mig Men dom kommer väl att ryka lika snabbt dom jag känner mig själv rätt hahah :P Jag hoppas att de kommer att bli lyckat nu när jag kommer för den sista tiden har ju inte direkt varit den bästa men livet går ju vidare ändå både med och utan även om de inte alltid blir som man tänkt sig. Förmodligen eller jag hoppas i allafall och jag vill och de är ju viljan som har den stora makten i de hela. För att vill man inte så går ju inget ! Jo så är de faktiskt, jag menar att va faan skulle man klara av att göra om man inte ville nått visst de finns saker som man måste för att livet ska fungera och för att vardagen ska rulla på men om man absolut inte haft en jävla ork eller vilja så tror jag inte att de skulle funka. Ja menar varför ska jag gräva min egen grav pågrund utav någon annan jag liver ju förmin egen skull och för dom som älskar mig och tar mig för den jag är ingen annan duger jag inte så kan dom dra ! De finns en del saker här i livet som man blir ledsen för och saker man absolut inte skulle vilja vara med om fast som händer ändå, allt kanske man inte kan göra nånting åt men jag tror att många av dom sakerna kan man nog faktiskt se till så de inte händer om man bara inte är så jävla inpulsiv utan kanske tänkte lite mer långsicktigt och inte bara för stunden vad som känns bra just då. Man måste tänka på vad som kommer gynna än i slut ändan vilket jag har lärt mig att börja göra och jag har även lärt mig att saker som hänt kommer inte att bli ogjorda och att vissa saker kanske man kommer att ångra kanske inte hela livet men länge och lkanske till och med hela livet för att de vet man aldrig. De man därimot förhoppningsvis vet när vissa saker hänt och när man vet hur man mådde efter att ha gjort de som i slut ändan kanske inte va så bra vet man i allafall jag vad jag aldrig ska göra om. Som sakt de som hände de hände men va de de som gjorde agtt de blev som de blev ? Jag är tveksam.


Förflyttat inlägg

Hej igen !  Publicerat lördag 30 januari 2010 13:43
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Hej igen !

Nu sitter jag här igen och ska skriva faan de känns som att att jag inte gör nått annat än att bloggar eller så har jag bara myckt att prata om hmm ? Jaja men som sakt sitter fortfarande och pratar med Sofia min lilla kompis i från Mjölby (höll på att skriva Mjällby) hahaha , men va faan hur ska jag göra sitter och funderar på om jag ska ringa eller skita i de ? Jag vill ju men va faan !? Varför ska jag göra de för igentligen de är ju bättre att prata när man ses . Men va faan man ska se vad man förlorar ;) Och som sakt de kommer * att göra med ! Åhh hatar vissa saker men skitsamma nu är de plugga som gäller och ingen ska få komma i min väg hahahhhahaha ! Snart kommer hon Alexandra top advokaten !!!! Eler så kanske jag blir nått annat först men till slut ska ni se ! Om jag vill kan jag och ni med !!!!!! Men nu ska jag nog ta mig nått mer att äta är hungrig :/ Faaaaan jag vill ju till Mjölby ! Men hur ? Kan ju inte bara glida i väg sådär utanvidare med jycken och allt !? HAHAHHAHA !! Men kanske ska ta en tripp ner till Maxi sen vi får se har ju lite ångest . Ah jo det hjälper ju mot ågren en promenad till Maxi haha får nog snarare mer av de har ju lixom inte en spänn jag kan spendera på skit hahaha Jaja men vi hörs sen Pussss<3


Förflyttat inlägg

Sjunger han åt mig eller om mig kanske ?  Publicerat söndag 31 januari 2010 14:46
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Sjunger han åt mig eller om mig kanske ?

These are the days when I can't forgive myself
Seeing those picture of you with someone else
I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

Don't ever think that I'm proud of what I've done
What we had in common, now it's gone

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

It's impossible to bring you back
And even if I try to turn your heart
it's impossible to turn back time
It's impossible

(To even think that you would look my way)
To even think that you would look my way
(I know I only have myself to blame)
I know I only have myself to blame
I can try, but I still can't make you mine

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

It's impossible to bring you back
And even if i try to turn your heart
It's impossible to turn back time
It's impossible

(To even think that you would look my way)
To even think that you would look my way
(I know I only have myself to blame)
I know I only have myself to blame
I can try, but I still can't make you mine

(To even think that you would look my way)
Can't make you mine
(I know I only have myself to blame)
Can't make you mine
I could try but I still can't make you mine


Förflyttat inlägg

:(  Publicerat söndag 31 januari 2010 17:02
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., :(

Hej !

I dag finns de faan inget som kan få mig att må bättre , mår så jävla skit ! Faaaaan ! Som sakt kärlek i första ögonkastet, jag tror på de !


Förflyttat inlägg

God natt i morgon är en ny dag !  Publicerat söndag 31 januari 2010 23:14
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., God natt i morgon är en ny dag !

Hej nu är de dax att ta sig lilla kvälls/natt lur måste ju upp för mina dagliga aktiviteter i morgon men plugg städ och mormor sen på efter middagen är de tränig som gäller ett riktigt pass kondition och styrka självklart rumpan i fokus :D Jag hoppas att Angelica kan komma med mig med till gymmet ! Vi va ju ute lite i går jag och Jennie och de va riktigt trevilgt. Vi delade på en flaska vitt innan vi gick till Frimis. De va ganska mycket folk men kul ändå vi gick runt och mingla lite med folk vi kände igen Men jag måste erkänna att de va inte mycket jag drack med tanke på att min ekonimi inte ser så bra ut mne ändå vart jag bra dragen i allafall konstigt nog haha men det kan ju vara så att de är för att jag va ute dagen innan Frimis då med va de fast men Emmelie ;P Hmm har ju lite ångest för alla onyttigheter jag stoppat i mig dom senaste dagarna men det ska de bli en ändring på nu kan jag säga inga mer chips eller nått annat nu fram till 20 års dagen, de är ju som sakt inte så långt kvar fyller ju den 24 februari så Jag kan ju säga att den dagen kommer att vara toppen eller ja förhoppningsvis toppen i allafall. Jag och Angelica har ju funderat på de om vi kanske ska kolla limo eller vi har kollat lite men de sticker ju i väg pengar som faan om de bara är så att hon jag vill åka jag menar är vi fler kanske de blir runt 300 var för en timme annars kanske de kommer att kosta 800 var för en timme så de är ju lite skillnad ! Men i allafall i dag har dagen vart som den har vart men jag tror att man kan behöva ha såna dagar ibland när saker behöver få komma ur en och när man kan gråta om de behövs, för att många gånger tror jag att man kanske inte vill gråta eller vissa vad man känner för att de är typ pinsamt och då kan de vara skönt och bara sitta själv och känna att man faktiskt kan utan att någon behöver tycka nått . Jag menar man behöver ju inte bara vara ledsen för att tårarna ska komma men kan lika gärna bara va stressad för att man kanske har mycker runt om sig men jag tror i allafall att de är bra att gråta och att alla behöver de i bland både killar och tjejer men behöver lixom få släppa allt och få om man behöver gråta. Jaja men nu ska jag i allafall gå och lägga mig men vi hörs i morgon ! PussPussss<3


Förflyttat inlägg

Luktar smaskens nu !  Publicerat fredag 29 januari 2010 15:14

Nu är de pannkaks steknig för full rulle  :D:D Kom oc ät med mig någon ? Hahaha !


Förflyttat inlägg

Mätt :)  Publicerat fredag 29 januari 2010 15:55
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Mätt :)

Såå då va man mätt då Jag kanske åt 6-7 pankakor eller nått gott som bara den va de. Jag va men Angelica och handlade för några dagar sen å då testade jag ett nytt flytande margarin de va milda men de va med mindre fett och vitaminer och skit så varför inte testa Ja kan bara säga att de vart hur gott som helst att steka i pannkakorna vart jätte frassiga och goda så ska fortsätta att köpa de tror jag om jag inte hittar nått bättre. En sak till som är bra med de är ju att jag ska ju försöka gå ner lite i vikt nu till jag fyller så jag kan få på mig min nya aldrig andvändna klänning ! JAja men hoppas att ni oxå åt nått riktigt gott ;P Men nu ska jag ut med Liva. Hörs sen ! Puuusssss<3<3   (Den gröna)


Förflyttat inlägg

Pengar !!!  Publicerat fredag 29 januari 2010 17:10
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Pengar !!!

Faaan jag har fått studiebidrag hahaha sjukt ju !! Haha men ra för att nu kan jag ta mig en tripp ut i stan med Emmelie :P Pratade med pappa nyss han ska ta Liva när jag är ute men jag måste köpa Woltaren till han för att han har varit hos tandläkaren och dragit ut en tand :/ Jaja men de va ju bra att han tog sig i väg i stället för att han skulle sitta och ha ont för att de va ju de han hade innan, men det kostar ju en förmögenhet att gå till tandläkaren om man är lver 20. Men men nu ska jag ta mig i väg till ica maxi och handla en påse med hundmat till min lilla underbara vovve :D Hon ska få 14kg Doggy prenium eller vad de heter. Jag undrar vart de bär av i kväll men förhoppningsvis så blire kul i allafall har ju leg nu hahah !! Har faan inte haft de på flrea månader ! Men men det kommer nog att bli en toppen kväll hoppas jag Undra bara vad jag ska ha på mig ? kanske blire en klänning elelr nått Hmm jag vet inte men va faan nu måste jag röra på mig kan ju inte sitta här och skriva heladagen inte hahaha Jaja men ni får ha de så kul jag kommer och uppdaterar mig senare och förhoppningsvis med en massa roliga bilder Pussss på er så länge <3


Förflyttat inlägg

Hej !  Publicerat lördag 30 januari 2010 03:23

Jaa nu har jag äntligen kommit hem från en hådr kväll/natt. Så nu sitter jag här och äter mina chips (med dipp)

Såå jäkla gott äre MEn mer blire i morgon :P PussPuss<3


Förflyttat inlägg

Hundmat !  Publicerat lördag 30 januari 2010 12:24
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Hundmat !

De vart ingen Doggy prenium de vart Doggy valpfoder och en Ica valpfoder för att jag tycker att bitarna är så söta Hahaha nej men jag har inte haft så mycket pengar så de blev de plus att jag hade lite mat hemma med :D:D Men i allafall i går va de en ja inte toppen men bra kväll ! Jag va med Emmelie på först Liquid och sen Frimis , jag har inte varit på frimis på typ ett halv år kanske så de va kul att äntligen komma in i allafall ! Haha jaja men nu sitter jag och pratar men Sofia :D Kul juuuuuuuuul !! Jaja men va ska man hitta på i dag då ? Kanske ska ringa den där skitstöveln sen , eller jag vet inte :/ Jaja men i allafall i går va de typ kul men inte jätte skojit att komma in i allafall och slippa skämma ut sig för att man inte har ett jävla leg. Haha jo en kul grej hände Emmelie har ju beställt ett pass eftersom att hon ska till Riga med Angelica, men de roliga är att hon redan hade ett men som hon inte visste HAHAHHAHAHAHAH 400 åt helvete ! Jaja men nu ska jag fortsätta att prata med Sofia .  Så nu har vovven min fått sig lite mat ! Pussssspusss hörs sen ! <3    Min Liva på bilden när hon va 2 veckor {#}


Förflyttat inlägg

Disk ;P  Publicerat fredag 29 januari 2010 12:15

Nu blire disk fyfaaan , Hahahah aMen det måste ju bli gjort   Öbo kommer ju sen någon gång mellan 2 och 4 och ska laga mitt fönster så måste ju städa köket innan dess så dom kommer fram och kan göra de dom ska :P Men sen efter de så kommer jag nog behöva att plocka lite till kanske kommer bli en del glas på golvet eller en massa dam eller nått , kan ju bli en del när dom byter rutor . Jaja men nu ska jag väl ta tag i disken och fortsäta prata med Angelica PusssPusss hörs sen <3

Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Disk ;P 

Förflyttat inlägg

Har inte kommit i gång än :/  Publicerat fredag 29 januari 2010 13:05
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Har inte kommit i gång än :/

Faaan sitter fortfarande och dricker mitt äpple te Hahaha men nu får jag faan ta och lyfta på arslet och sätta lite fart haha dom som ska laga rutan kommer ju snart Jaja höres sen :P PussPuss<3


Förflyttat inlägg

Nu vart de paus ! :D  Publicerat fredag 29 januari 2010 13:37
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Nu vart de paus ! :D

Haha ja nu vart de paus på diskandet Men jag ska komma igång ingen snart måste bara vila lite hahaha :P


Förflyttat inlägg

HUNGRIG !!  Publicerat fredag 29 januari 2010 14:32
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., HUNGRIG !!

Nu är jag hungrig ! Jag undrar vad har har hemma som kan vara gott ? Hmm jag tänkte på pannkakor men va faan då måste va ju ha en massa socker på och de är ju inte så nytigt direkt ;D Men va faan de är ju fredag   Föresten va händet i kväll ? Hmm själv ska jag nog bara vara hemma tänkte jag , eller jag ska nog en sväng till gymmet måste stå lite på crossen tänkte jag Men innan de så blire lite mat och sen gå en promenad med Liva Jag hoppas att jag får mitt väntande samtal i dag eller i allafall sms så får vi ju se om mina planer blir som förväntat ;) Jaja men nu ska jag väl fortsätta med mitt Joo Föresten glömde att skriva de men han från glasmästeriet va här och kollade på mitt fönster bara trodde att dom skulle byta med men de kommer dom att göra efter att dom beställt hem en ny ruta och de kommer nog att ta ca 14 dagar sa han Jaja men vi hörs sen PusssPusss<3


Förflyttat inlägg

Mmmm ;P  Publicerat fredag 29 januari 2010 14:35
Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Mmmm ;P

Det får nog bli pancackes för min del för att de ser ju så jävla gott ut men jag tycker inte om bär och jordbubbar och sån skit så de får ju bli utan de HAHAH Puss<3


Förflyttat inlägg

Äntligen ",  Publicerat fredag 29 januari 2010 12:13

Hej på er ! Ja äntligen har man ju kommit i gång , förhoppnings vis i allafall :P Jag kan inte fatta hur jag kan vara så jävla trött har ju faan inte sovit mindre än vad jag brukar och inte tränat mer än vad jag brukar hmm , men men., Idag har jag varit med min Angelica lite på hinndersmässan och sen va vi och käkade. Sen när jag kom hem gick jag ut med vovven :P Så att hon fick springa av sig lite I morse vart jag så glad Jag fick ett sms från polisen där de stod att jag hade fått mitt ID/Pass och de skummaste är att jag fixa de i måndags hahah Jaja men det är ju bra att staten eller v ad de nu är kan vara lite snabba i bland Efter de gick jag till banken och så satte dom in dom där 400kr till mig eftersom att jag hade ett ungdomserbjudande :P Jag har med tagit reda på vad de va för ett bankomat kort jag ändrat till och de va me toppen eftersom att de va ett maistro världsnaturkort så varje gång jag andvänder kortet till att betala med så ger jag världsnaturfonden 50öre vilket kanske inte är så mycket men i längden är de ju de och de känns bra att dom 50 örena går till nått vettigt :P Jaja men nu ska jag sova tänkte jag men vi höres i morgon :P PusssPusss <3

Blogg alexandraortegren :Så länge jag andas hoppas jag., Äntligen ', 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0