Nu är de inte toalett som gäller längre ut...

Nu är de inte toalett som gäller längre utan pott abonnemang


Jag hade en åsikt och nu ar jag en annan. ...

Jag hade en åsikt och nu ar jag en annan. Jag är glad att mN kan förändras och hitta tillbaka till varandra även om det varit en del motvind och delade åsikter. Trodde inte att de skulle kunna bli be igen men det blev de:-)


Ser lite sliten ur kanske haha!

img_8348 (MMS)

Ser lite sliten ur kanske haha!


Jag har gjort mini mackor till Edwin :-) m...

img_5947 (MMS)

Jag har gjort mini mackor till Edwin :-) myspys :-)


Frukost :-) ägg och en korv, salsitcha ell...

img_9430 (MMS)

Frukost :-) ägg och en korv, salsitcha eller nått *stavning haha.


Ja då är man hemma efter en underbar dag i...

Ja då är man hemma efter en underbar dag i mitt härliga liv! Jobba 7-14.30 och sen träffade jag mormor, hon skulle ge mig grejjerna hon och morfar köpt till mig i Ullared. Sen gick jag och mötte morfar för att vi skulle gå till polarn och pyret för att köpa nått till min lilla kusin. En åkpåse vart de, jätte fin. Sen gick vi till hm där jag köpte små strumpor och mini "uggs" till honom. Sen blev de gym ett triceps, bröst pass+ mina vanliga 45 kondition på olika maskiner. Så vart de en solning på de och en tripp till Angelica. Men nu är jag hemma och har precis ätit


Kvällsmat!!  Träningen bestod utan enmassa...

img_4478 (MMS)

Kvällsmat!!  Träningen bestod utan enmassa som jag kommer att skriva vid datorn sen :-)


piss as hora

jag tänker ALDRIG gråta för dig igen!!!  4år jag kunde ha gett dom till någon som va värd dom.

Cardio, ben, mage, korsrygg, biceps och ax...

Cardio, ben, mage, korsrygg, biceps och axlar va vad passet bjöd på idag. 6x4 bakåtspark i maskin 96kg på vardera ben. Vet ej vad maskinen heter men ska kolla de. 6x4 benpress 148kg. Ryggslut 15x3. Sida mage med vikt roterande 30x2 15kg. Stående sida med hantel 15x3 vardera sida 18kg. Hantelcurl 10kg 8x4 vardera arm. Situps lutande bänk 20x3. Baksida axlar 6kg 8x4. Hantelpress 12kg 8x4. Axelpress hantlar 12kg 8x4. Mage i maskin 15x3 pluss i vibben 30secx3 på sida, och framsida i olika ställningar. Kan ta glömt nått nu men men , Crosstrainer 30+15 i slutet och snabb gång 15 min. Hahha sen sola jag i 11 min och sen cyklade jag hem.


Ett härligt gympass blev det idag oxå :-) ...

Ett härligt gympass blev det idag oxå :-) igår vart de en rast promenad på 50 min med Angie och sen när vi kom hem syfte jag lite på hennes hantlar. Promenaden känndes bra men mindre bra att jag inte hade gymkortet med mig när vi gick. Imorgon blir de bröst och troceps på gymmet. +Cardio såklart. Blev bara lite kondis idag så får köra mina 45 min imorgon eller ja minst 45 min. Jag varvar mellan olika maskiner. Benen kommer bli riktigt nice snart. 148,5kg sittande benpress och 98kg per den i ben curlen. (tror den heter så) ska kolla de. Sen lite andra ben övningar och axlar och biceps, min vanliga bålträning. Thinheling, !!


Kvällsmat!! Kom Precis hem ifrån ett ljuvl...

img_9743 (MMS)

Kvällsmat!! Kom Precis hem ifrån ett ljuvligt träningspass!


Pess , du ska de moffas lite ostisar och l...

img_0861 (MMS)

Pess , du ska de moffas lite ostisar och lite godis.


Vilken härlig patient!! Hon tycker om mig ...

Vilken härlig patient!! Hon tycker om mig sa hon och tyckte de va synd att de inte är jag som ska komma tillbaka till henne ikväll, de värmde i hjärtat:-)


Love!!

img_0563 (MMS)

Love!!


Men för alldel! Varför är mitt internet så...

img_7834 (MMS)

Men för alldel! Varför är mitt internet sååå seeeGT för ? Am gonna be angrY!!'


Då vart man tvungen att hoppa in och jobba...

Då vart man tvungen att hoppa in och jobba akut på kvällen 4 timmar och imorgon från 14-21.30, fan hoppas inte de är något allvarligt som hänt. Känns så sjukt skönt att de är mig dom ringer iallafall när det blir så här.


God morgon allesammans! Fyfan min mage kän...

God morgon allesammans! Fyfan min mage känns inte bekväm idag :-S. Hoppas att de bli bättre. Är hos Jennie och lilla Noel verkar rastlös eller hungrig. Jag vakna vid 07.30 bestämde mig för att gå upp tidigt så jag inte ska vända på dygnet. Först va jag skit pigg men nu?! Aja hörs sen!


Nu har jag lagt ut en annons på blocket an...

Nu har jag lagt ut en annons på blocket anngående lgh i sthlm. Jag hoppas att jag får napp för jag vill verkligen flytta! Ska ringa min morbror imorgon och så får vi se. Ska kolla med mormor med om hon kanske kan hjälpa mig. Jag orkar verkligen inte vara kvar här i Örebro. Kanske kommer flytta tillbaka senare men just nu vill jag bara bli nått och de kan man fan inte bli här. Helt ärligt, man kanske kan men vem fan orkar försöka de kommer ta hundra år. Jag vill vidg mina vyer och jag orkar inte vara kvar på samma jävla ställe helatiden! Nu jävlar! JAG VILL FLYTTA NU!!!!!!! Känns för skönt att jag lagt in en annons på blocket nu, men imorgon ska jag in på sthlms bostads grejj, kommer fan inte ihåg vad de heter. De e ju nu livet börjar så varför inte satta?!


Jag får inte glömma brevet till a-kassan i...

Jag får inte glömma brevet till a-kassan imorgon!


Hemma hos Jennie :-) trevligt trevligt !! ...

Hemma hos Jennie :-) trevligt trevligt !! Imorgon blir de träning och städning! Jag hoppas på en toppen dag och att jobbet kommer ringa och fråga om jag kan jobba. Har några tider till nu som jag fick idag. Men vi får de. Jag har ju som sakt skickat till in till omvårdnadsutbildningen som e på distans efter information. Jag hopas att dom ringer mig snart för jag orkar inte springa omkring och vara outbildad längre. Vill ju plugga vidare till sjuksköterska eller barnmorska så hoppas dom ringer mig snart så jag kan börja. Annars flyttar jag fan till Stockholm och börjar plugga där. Hej hej vi hörs!


SMS-inlägg

img_5032 (MMS)


Då är jag påväg till Jennie och lilla Noi...

Då är jag påväg till Jennie och lilla Noisen :-) mysigt mysigt :-) vet inte riktigt vad vi ska hitta på men trevligt hoppas jag att de blir :-)


Funderar på om jag ska börja prenumerera p...

img_8130 (MMS)

Funderar på om jag ska börja prenumerera på den? Eller ja prenumerera och "prenumerera" köpa varje nummer när den kommer ut i butik.  Ja nu är jag iallafall hemme efter ett härligt konditionspass på 45 minuter.  10 springning + 5 min powerwalkning vs nedvärmning. 17 min spinning med 21 vs 25 i motstånd (de finns upp till 30) 13 min crosstraining.  Jag jobbade till 21.30 och efter de va de gymmet som gällde och nu är jag hemma.  Jag vet inte om jag ska äta nått (jag vet att man ska äta efter träning!) nä men jag är inte hungrig för fem öre de får eventuellt bli lite popcorn och svenska Hollywoodfruar efter duschen.


Sjukt seg app!

img_0595 (MMS)

Sjukt seg app!


Hissen har stannat på jobbet! Fan !

img_6332 (MMS)

Hissen har stannat på jobbet! Fan !


Nu jobbar jag och de är nice :-) slutar vi...

img_4003 (MMS)

Nu jobbar jag och de är nice :-) slutar vid 21.30 och då blir de träning :-) nu ska jag in till en patient och de känns skönt att inte behöva stressa på jobbet idag utan att jag kan ta de lugnt hos brukarna. Hörs sen !


SMS-inlägg

img_5033 (MMS)


Hej hej idag vaknade jag tidigt eller ja i...

Hej hej idag vaknade jag tidigt eller ja inte tidigt men innan dom andra små flikkera. Sitter och kollar på de okända nu och försöker fixa min header eller vad fan de heter. Haha nu ska jag kolla klart! Hej !


Grattis Angelica!

Hej,. idag sitter jag hemma hos Angelica efter en "lagom" rolig kväll igår. Vi satt hemma hos Angelica till klockan ca 00.00 och då gick jag och Angelica till Olearys. Lisa och Emmelie gick för sig.

Vi lagade mat vid 5 och de vart fantastist HAHJAH ! jAJA ORKAR INTE SKRIVA MER !!!

Jobbar !

Nu sitter jag på jobbet med en kopp(glas) kaffe och ska snart ut till en patient! Jag har bestämt mig nu för att iallafall försöka mig på lite med bloggandet inte för att jag tror att en jävel kommer läsa men kan ju vara kul att ha en! Men men nu ska jag in på FB och skriva dit den nya adressen och sen ut och fortsätta jobba !

RSS 2.0