Det känns sjukt konstigt att di hittat en ...

Det känns sjukt konstigt att di hittat en annan och att du ser harmonisk och lycklig ut med henne. Ni går på stan tillsammans en lördag eftermiddag och håller varandra i handen. Jag visste inte hur jag skulle betee mig när jag såg er, höll på att bryta ihop. Det ser konstigt ut och se de så men är han lycklig med de då så är de så. Han har sorterat bort mig. Jag finns inte i hans liv längre jag har nog inte heller varit den där delen som jag trott. Trodde verkligen att han tyckte om mig. Men det gjorde han inte. Jag är en liten liten del av livet han inte kommer att komma ihåg. Han har blåst bort mig från de som jag trodde var nått att bygga ihop nått utav. Kan inte förklara hur jag känner mig. Men jag känns halv på nått sett, känns som jag gett mig till någon som kastat bort mig, någon som bara tagit och tagit men aldrig varit seriös och gett nått tillbaka. Varför sa han inget för. Han kunde väll åtmindstånde bett mig dra åt helvete för de hade vart eklare än att "helt plötsligt" se han på stan hand i hand med sin nya, för han har ju faktiskt inte sagt nått.


Kändes som att få en påse skit på sig. Fat...

Kändes som att få en påse skit på sig. Fattar inte hur? Visst jag borde fattat. Men hur fan kan man bara sticka utan att säga nått. Vissa har det tydligen skit lätt att gå vidare och betee sig som om man aldrig existerat och börja ett nytt liv.


Ejpe-whit-tejpi=uppe med tuppen. Jaha ja, ...

Ejpe-whit-tejpi=uppe med tuppen. Jaha ja, då var man påväg till jobbet för att göra lite nytta för iallafall några utan alla viktiga människor på den här jorden :-) Dagen "schema" Jobb Träna, rumpan, magen och korsryggen. Mormor och hämta min omdömmen ifrån skolan. Hem eller nått. Jaha nu ska jag glutta runt lite på mobilen innan jag är framme och de är dax att kliva av och på börja dagen :-)


Take it all whit my love. Du gav upp så e...

Take it all whit my love. Du gav upp så enkelt, jo jag kan faktiskt må dåligt över de här. Jag har fan gjort allt för att du skulle se att jag va den du ville va med. Men du såg mig aldrig. Ibland önskar jag att jag inte kunde minnas allt som varit, men tydligen kommer jag ihåg mer och mer för varje dag som går. Åh hatar att du aldrig sa nått eller att du inte säger nått. De är fan inte lätt att försöka tyda någon som aldrig sagt nått. Jag kan bara gissa. Du har träffat den rätta för dig nu och de här är det enklaste sättet att säga hej då, de är att inte säga nått. Hon vet säkert inte änns att jag finns eller att jag funnits i ditt liv. Men det är slut nu, slut på nått som jag aldrig trodde skulle sluta så här men de gjorde de. Fyra år åt helvete. Önskar att jag hade de lika lätt som du och gå vidare. Adele-take it all


Jag vet inte vad vi var men nu vet jag att...

Jag vet inte vad vi var men nu vet jag att de är slut. Känns sjukt tungt! Men de är bara att inse eller de har jag redan insett men jag kommer aldrig fatta varför du inte sa nått. Jag har ju mina filocofier men de kan va fel. Visst är vår historia sorglig men att den skulle skyla så här de hade jag inte tippat på. För mig var du viktig, för mig är du viktig.


Syndar !! En dag i veckan e fan okej !

img_0476 (MMS)

Syndar !! En dag i veckan e fan okej !


Sitter och tömmer magen på både mens och skit

Sitter och tömmer magen på både mens och skit


Vissa människor tror jag är änglar som him...

Vissa människor tror jag är änglar som himlen lånat jorden för att utföra uppdrag som kanske Gud måste ha hjälp att utföra. Många människor dör unga, allt för många hinner både få uppleva livets mot och framgångar fast han/hon (ängeln) inte kommer att finnas med oss i kanske inte änns halva de vi kallar livet. Änglar är lite som vikarier, dom får någon typ av visstidsanställning på en "arbetsplats" för att utföra nått någon annan skulle gjort, det finns korttidsanställning, långtidsanställning, timanställning och prov anställning. Men när man gjort de man ska så har man oxå gjort klart de man hade i uppgift att utföra. Jag känner många änglar och alla har fått komma hem alldeles förtidigt, Jan du är en utav dom änglar som vi fick låna men nu är du hemma igen och jag hoppas att du sover gott eller att du lever någon annanstans, ett lugnt liv utan en massa krav och tråkigheter som du fick gå igenom i de liv du hade på jorden. Jag hoppas ditt hjärta och din kropp verkligen får ta den tid den behöver för att läka och sedan födas på nytt. Vila i frid!


Livet blir inte alltid det man tänkt sig m...

Livet blir inte alltid det man tänkt sig men de måste accepteras ändå!


RSS 2.0